Hoe je de beste parkeeroplossingen voor je reisbehoeften vindt

Als je de stad moet verlaten om naar de luchthaven te gaan, moet je uitzoeken hoe je van en naar de luchthaven komt. Je hebt ook een strategie nodig om je eigen voertuig in een goede staat en veilig te houden. Hieronder volgen enkele van de beste opties op het gebied van veilig parkeren waaruit vakantiegangers kunnen kiezen.

Eén van de meest voorkomende keuzes is om je voertuig thuis te laten en gebruik te maken van een goedkope pendeldienst. Deze pendeldiensten zetten je voor de deur af en ze zijn relatief goedkoop. De kosten van je tarief worden eenvoudigweg verdeeld over alle andere passagiers waarmee je samen reist. Het nadeel is dat je moet rijden met mensen die je niet kent. 

Een alternatief voor een pendeldienst is het huren van een taxi of een luxe autoservice. Beide opties zijn duur, maar ze zullen je een veel grotere mate van privacy bieden. Voor drukke professionals kunnen luxe autoservices zelfs auto’s sturen, die hun eigen ingebouwde en full-service werkstations hebben.

Alle luchthavens hebben hun eigen beveiligde parkeergarages waar mensen gebruik van kunnen maken als ze bereid zijn om een redelijk hoog dagtarief te betalen. Deze tarieven behoren echter tot de hoogste die er beschikbaar zijn. Dit is vooral het geval als je een reis plant, die meer dan een paar dagen zal gaan duren.

Deze parkeerplaatsen zijn niet alleen duur, ze zijn ook niet altijd zo veilig als mensen wel denken. Je zult je zorgen moeten maken over inbraak of de vernieling van je auto. Gebeurtenissen als deze kunnen ervoor zorgen dat je dekkingspercentages van de verzekering omhoog gaan. Hoewel er beveiligingscamera’s aanwezig zijn, gaan sommige dieven wel erg snel te werk en kun je mogelijk niet met een gerust hart reizen wanneer je van deze diensten gebruikmaakt.

Plaatselijke parkeerdiensten bieden enkele van de meest uitgebreide en betaalbare lange termijn parkeerplaatsen op de luchthaven die er zijn. Deze bedrijven hebben beveiligde faciliteiten met begeleiders ter plaatse die auto’s kunnen inschakelen als dat nodig is om hun batterijen te regenereren. Ze bieden ook gratis pendeldiensten van en naar de luchthaven vanaf hun parkeerfaciliteiten. 

Lees verder: valet parking Eindhoven

Gratis foto's van Parkeerplaats