Neem je e-bike mee op vakantie!

Heel veel mensen zijn al in het gelukkige bezit van een elektrische fiets en maken hier vaak gebruik van. Dankzij de fijne voordelen van een e-bike, zoals trapondersteuning, is fietsen een heel stuk leuker geworden. Heb je nog geen e-bike maar wel interesse in een Amslod fiets met trapondersteuning? Informeer je dan op de website van Trustpilot: reviews Amslod Ascot. Hier lees je ervaringen van klanten die een elektrische fiets hebben aangeschaft van dit goede Nederlandse e-bike-merk. 

 

Er zijn veel Nederlanders die het leuk vinden hun fiets mee te nemen op vakantie om daar heerlijke fietstochten te gaan maken en zo van het mooie landschap te genieten. Met een fiets kom je al snel op plekken die je met de auto niet gezien zou hebben. Bovendien maak je je niet druk over een heuvel meer of minder met een e-bike en fiets je op je gemak heel wat kilometers.

 

Laat je fiets even checken voor je op vakantie gaat

Als je na een lange autorit bent aangekomen op de plaats van bestemming is niets zo fijn dan de omgeving gaan verkennen, nadat je helemaal gesetteld bent. Heerlijk fietsen met de zon op je gezicht terwijl je het landschap verkent is hartstikke leuk. Het zou vervelend zijn als je onderweg met pech komt te staan omdat je elektrische fiets het af laat weten. Laat daarom voordat je op vakantie gaat jouw fiets even checken bij de fietsenmaker. Zeker als het al even geleden is dat je je fiets hebt laten nakijken is dat wel een goed idee. Zo weet je dat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Hoe laad je op de camping de accu op?

Afhankelijk van de actieradius van je accu kun je een bepaald aantal kilometers fietsen. Als de accu na een fietstocht bijna leeg is, dan wil je die natuurlijk weer opladen. Om er zeker van te zijn dat dit geen problemen gaat opleveren doe je er goed aan de oplaad-mogelijkheden te checken op de camping. Misschien moet je wel een verloopstekker meenemen of zelfs een stekkerdoos. Het is daarom slim om van tevoren even te kijken waar de stopcontacten zitten op de camping. Vaak bevinden die zich buiten. Neem daarom een waterafstotende zak mee naar je vakantieadres zodat je de lader droog kan houden als het regent.

 

Op zoek naar een elektrische fiets voor op vakantie?

Misschien heb je nog helemaal geen e-bike en wil je er graag één kopen voordat je op vakantie gaat. Het kan een goed idee zijn je dan goed te informeren over elektrische fietsen. Je kan een kijkje nemen bij reviews Amslod.nl op de site van deze fabrikant. Amslod is een Nederlandse fabrikant die de fietsen vanuit de fabriek direct aan de klanten verkoopt. Hierdoor kunnen zij hun elektrische fietsen voor een veel lagere prijs aanbieden. Dit kan jou een voordeel opleveren tot wel 40%. Zij hebben een groot assortiment en leveren kwalitatief prima fietsen.